• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Laptoptassen bedrukken
Laptoptassen bedrukken

Laptoptassen bedrukken?

Hieronder vind je ons aanbod aan laptoptassen. We hebben het assortiment bewust beperkt gehouden om je keuze makkelijker te maken. Minder keuze betekent namelijk eenvoudiger kiezen! Onze tassen zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. De laptoptassen kunnen worden bedrukt met jouw logo of een andere opdruk. Je bepaalt dit helemaal zelf. Stuur je logo, en wij maken gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons je wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Laptoptassen

Ons aanbod van laptoptassen is beperkt om jouw keuze eenvoudiger te maken. Minder keuze, makkelijker kiezen! Onze tassen zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. De laptoptassen kunnen worden bedrukt met jouw logo of een andere opdruk, volledig naar jouw wensen. Hieronder vind je meer informatie over onze laptoptassencollectie.

Waarom laptoptassen?

Laptoptassen zijn luxe relatiegeschenken die vaak voor zakelijke relaties worden gekocht. Natuurlijk kun je ook je collega's verwennen met een nieuwe tas. Voor jouw salesmanagers kan dit bijvoorbeeld heel handig zijn. De trend van flexwerken stimuleert het geven van een laptoptas. Laptoptassen zitten in een duurder prijssegment, maar hebben veel meer effect dan bijvoorbeeld pennen. Vooral de trolleys zijn erg luxe en creëren veel waardering bij de ontvanger. Studenten vormen ook een goede doelgroep voor laptoptassen, want elke student moet zijn laptop meenemen.

Verschillende modellen

We hebben drie soorten laptoptassen: trolleys, schoudertassen en rugzakken. De kans is groot dat hier iets tussen zit wat je zoekt. De meeste laptoptassen zijn gemaakt van polyester en zijn ondanks de lage prijzen van hoge kwaliteit. In de tassen passen de reguliere laptopmaten, en ze hebben vaak een apart vak voor de laptop.

Laptoptassen bedrukken

Wil je de laptoptassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat je producten met een mooie opdruk bij jou binnenkomen. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij laptoptassen is de transferdruk (voor meerdere kleuren) of de zeefdruk (voor één kleur). De bedrukte tassen worden binnen 7 tot 14 werkdagen bij jou bezorgd. Als je de tassen zonder bedrukking wilt, kun je de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.

Je kunt je opdruk zelf uploaden of naar ons mailen. Wij maken vervolgens een drukproef en sturen die naar jou toe. Als je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de laptoptassen worden bedrukt.