• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Laptoptassen bedrukken
Laptoptassen bedrukken

Laptoptassen bedrukken?

Hieronder vindt u ons aanbod aan laptoptassen. Ons aanbod van laptoptassen is heel beperkt. Dit hebben wij gedaan om uw keuze makkelijker te maken. Hoe minder keuze, hoe makkelijker de keuze! Onze tassen zijn zeer scherp geprijsd en zijn van goede kwaliteit. De laptoptassen kunnen worden bedrukt met uw logo of een andere opdruk. U bepaalt dit helemaal zelf. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Laptoptassen

Ons aanbod van laptoptassen is heel beperkt. Dit hebben wij gedaan om uw keuze makkelijker te maken. Hoe minder keuze, hoe makkelijker de keuze! Onze tassen zijn zeer scherp geprijsd en zijn van goede kwaliteit. De laptoptassen kunnen worden bedrukt met uw logo of een andere opdruk. U bepaalt dit helemaal zelf. Hieronder vindt u meer informatie over onze laptoptassen collectie.


Waarom laptoptassen?

Laptoptassen zijn luxe relatiegeschenken die vaak voor zakelijke relaties worden gekocht. Ook kunt u natuurlijk uw collega’s verwennen met een nieuwe tas. Voor uw salesmanagers kan dit bijvoorbeeld natuurlijk heel handig zijn. De trend van flexwerken is iets wat het geven van een laptoptas stimuleert. Laptoptassen zitten in een duurder prijssegment, maar wel veel meer effect dan bijvoorbeeld pennen. Vooral de trolleys zijn erg luxe en zal veel waardering creëren bij de ontvanger. Wat ook een goede doelgroep is voor laptoptassen zijn studenten. Iedere student heeft wel een laptop die meegenomen moet worden.


Verschillende modellen

We hebben drie soorten laptoptassen: trolleys, schoudertassen en rugzakken. De kans is groot dat hier iets tussen zit wat u zoekt. De meeste laptoptassen zijn gemaakt van polyester en zijn ondanks de lage prijzen van hoge kwaliteit. In de tassen passen de reguliere laptopmaten en hebben vaak een apart vak voor de laptop.

 

Laptoptassen bedrukken

Wil u de laptoptassen bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat uw producten met een mooie opdruk bij u binnenkomt. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij laptoptassen is de transferdruk (meerdere kleuren) of de zeefdruk (één kleur). De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de tassen zonder bedrukking wil hebben, kunt u de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons mailen. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef zorgen wij er voor dat de producten bedrukt worden.