• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Milieuvriendelijke tassen bedrukken
Milieuvriendelijke tassen bedrukken

Milieuvriendelijke tassen bedrukken?

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke tas? Hieronder vindt u een ruim aanbod aan deze tassen. Op deze pagina vindt u de meest populaire modellen! Een keuze voor deze tassen is erg milieubewust en zal gewaardeerd worden door uw klant. Tevens laat u ook zien dat u MVO belangrijk vindt. De tassen kunnen bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Milieuvriendelijke tassen

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke tas? Op deze pagina vindt u de meest populaire modellen! Een keuze voor deze tassen is erg milieubewust en zal gewaardeerd worden door uw klant. Tevens laat u ook zien dat u MVO belangrijk vindt. De tassen kunnen worden bedrukt zoals u wil door een bestand toe te voegen aan uw bestelling. U kunt ook altijd contact opnemen met onze medewerkers.


Waarom Milieuvriendelijke tassen

Door met deze tassen te werken, laat u zien dat u bewust bent van het milieu en de natuur. Tevens laat u zien dat u er rekening mee houdt door eco tassen te gebruiken. De milieuvriendelijke tassen zijn meestal gemaakt van non woven. Met de opkomst van MVO is de keuze voor milieuvriendelijke tassen een bewuste keuze. Naast het milieubewuste aspect, zijn de tassen ook van goede kwaliteit en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Je kunt er je dagelijkse boodschappen mee doen, shoppen in het centrum, mee naar het zwembad, etc. Stevig, milieuvriendelijk en veelzijdig dus!


Milieuvriendelijke tassen bedrukken

Wil u de tassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat ze met een mooie opdruk bij u binnenkomen. Onze ecologische tassen zijn niet allemaal van hetzelfde materiaal gemaakt. Dit betekent dat de druktechniek per tas verschilt. Het is wel zeker dat de opdruk perfect op de tas geplaatst wordt en lang mee gaat. Voor de meeste tassen wordt de transferdruk methode gebruikt. De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de tassen zonder bedrukking wil hebben, kunt u de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons opsturen via mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef, gaan wij er voor zorgen dat de schoudertassen bedrukt worden en worden verstuurd naar uw adres.