• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Milieuvriendelijke tassen bedrukken
Milieuvriendelijke tassen bedrukken

Milieuvriendelijke tassen bedrukken?

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke tas? Op deze pagina vind je de meest populaire modellen! Deze tassen zijn niet alleen milieubewust, maar zullen ook gewaardeerd worden door je klanten. Daarnaast laat je zien dat je MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) belangrijk vindt. De tassen kunnen volledig naar jouw wens bedrukt worden. Wil je van tevoren zien hoe jouw logo erop komt? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Milieuvriendelijke tassen

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke tas? Op deze pagina vind je de meest populaire modellen! Een keuze voor deze tassen is erg milieubewust en zal gewaardeerd worden door je klanten. Tevens laat je ook zien dat je MVO belangrijk vindt. De tassen kunnen worden bedrukt zoals jij wilt door een bestand toe te voegen aan je bestelling. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Waarom milieuvriendelijke tassen?

Door met deze tassen te werken, laat je zien dat je bewust bent van het milieu en de natuur. Daarnaast toon je betrokkenheid bij MVO door eco-tassen te gebruiken. De milieuvriendelijke tassen zijn meestal gemaakt van non-woven materiaal. Met de opkomst van MVO is de keuze voor milieuvriendelijke tassen een bewuste keuze. Naast het milieubewuste aspect, zijn de tassen ook van goede kwaliteit en kunnen ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Je kunt er je dagelijkse boodschappen mee doen, shoppen in het centrum, naar het zwembad gaan, enzovoort. Kortom, stevig, milieuvriendelijk en veelzijdig!

Milieuvriendelijke tassen bedrukken

Wil je de tassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat ze met een mooie opdruk bij jou binnenkomen. Onze ecologische tassen zijn gemaakt van verschillende materialen, waardoor de druktechniek per tas kan verschillen. Wat wel zeker is, is dat de opdruk perfect op de tas wordt geplaatst en lang meegaat. Voor de meeste tassen wordt de transferdruk-methode gebruikt. De bedrukte tassen worden binnen 7 tot 14 werkdagen bij jou bezorgd. Als je de tassen zonder bedrukking wilt hebben, kun je ze binnen 5 werkdagen verwachten.

Je kunt je opdruk zelf uploaden of naar ons mailen. Wij maken vervolgens een drukproef en sturen die naar jou toe. Als je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de tassen bedrukt worden en naar jouw adres worden verstuurd.