• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Reis en sport tassen bedrukken
Reis en sport tassen bedrukken

Reis en sport tassen bedrukken?

Deze pagina bestaat uit ons aanbod van reistassen. Hieronder vallen trolleys en grote rugzakken. Onze reistassen hebben een luxe uitstraling en zijn ideaal voor zakenreizen. Vooral de trolleys zijn hier geschikt voor. De tassen kunnen door onze drukkerij worden bedrukt met uw logo of een andere opdruk. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Reistassen

Deze pagina bestaat uit ons aanbod van reistassen. Hieronder vallen trolleys en grote rugzakken. Onze reistassen hebben een luxe uitstraling en zijn ideaal voor zakenreizen. Vooral de trolleys zijn hier geschikt voor. De tassen kunnen door onze drukkerij worden bedrukt met uw logo of een andere opdruk. U mag dit geheel zelf bepalen. Hieronder vindt u meer informatie over de collectie.

Waarom reistassen?
De wijze waarop bagage kan worden vervoerd is zeer divers. De één reist meer dan de ander. Daarom is onze collectie voorzien van de meest uiteenlopende modellen. Voor elke reis een geschikt product. Klein, groot, met wieltjes, zonder wieltjes.. we hebben het allemaal. De reistassen zijn geschikt als handbagage. Dit komt doordat ze niet zo groot zijn, maar vaak compact. De tassen zijn gemaakt van polyester en zijn enkel in de zwarte uitvoering beschikbaar. Als u een zakenrelatie wil onderhouden of versterken zijn deze reistassen een hele goede optie. Naast uw relaties, kunt u natuurlijk ook uw collega’s verwennen en verrassen met deze mooie, luxe tassen.

Reistassen bedrukken
Wil u de tassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat uw producten met een mooie opdruk bij u binnenkomt. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij reistassen is de transferdruk (meerdere kleuren) of de zeefdruk (één kleur). Tevens kan er gebruik gemaakt worden van doming. De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de tassen zonder bedrukking wil hebben, kunt u de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons mailen. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef, gaan wij er voor zorgen dat de producten bedrukt worden en worden verstuurd naar uw adres.