• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Reis en sport tassen bedrukken
Reis en sport tassen bedrukken

Reis- en sporttassen bedrukken?

Deze pagina bestaat uit ons aanbod van reis- en sporttassen, waaronder trolleys en grote rugzakken. Onze reistassen hebben een luxe uitstraling en zijn ideaal voor zakenreizen, vooral de trolleys zijn hiervoor geschikt. De tassen kunnen door onze drukkerij worden bedrukt met jouw logo of een andere opdruk. Wil je van tevoren zien hoe het eruit komt te zien? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Reis- en sporttassen

Ons aanbod van reis- en sporttassen omvat een breed scala aan trolleys en grote rugzakken. Deze tassen hebben een luxe uitstraling en zijn ideaal voor zakenreizen. Vooral de trolleys zijn hiervoor geschikt. De tassen kunnen door onze drukkerij worden bedrukt met jouw logo of een andere opdruk. Jij bepaalt dit geheel zelf. Hieronder vind je meer informatie over onze collectie.

Waarom reis- en sporttassen?

De wijze waarop bagage kan worden vervoerd is zeer divers. De een reist meer dan de ander, dus onze collectie bevat de meest uiteenlopende modellen. Voor elke reis is er een geschikt product: klein, groot, met wieltjes, zonder wieltjes, we hebben het allemaal. De reistassen zijn geschikt als handbagage, omdat ze niet zo groot maar vaak compact zijn. De tassen zijn gemaakt van polyester en zijn voornamelijk beschikbaar in zwarte uitvoeringen. Als je een zakenrelatie wil onderhouden of versterken, zijn deze reistassen een hele goede optie. Naast jouw relaties, kun je natuurlijk ook jouw collega’s verwennen en verrassen met deze mooie, luxe tassen.

Reis- en sporttassen bedrukken

Wil je de tassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat jouw producten met een mooie opdruk bij jou binnenkomen. De druktechnieken die voornamelijk worden gebruikt bij reistassen zijn transferdruk (meerdere kleuren) of zeefdruk (één kleur). Ook kan er gebruik worden gemaakt van doming. De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij jou bezorgd. Als je de tassen zonder bedrukking wil hebben, kun je ze binnen 5 werkdagen verwachten.

Je opdruk kun je zelf uploaden of naar ons mailen. Wij maken vervolgens een drukproef en sturen deze naar jou toe. Als je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de producten bedrukt worden en naar jouw adres verstuurd worden.