• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Koeltassen bedrukken
Koeltassen bedrukken

Koeltassen bedrukken?

Op deze pagina vind je speciaal geselecteerde koeltassen. Deze modellen zijn de meest populaire koeltassen van dit moment. Ze zijn heel divers, dus de kans is groot dat hier iets voor jou tussen zit! Koeltassen zijn ideaal voor op het strand of bij een picknick. De koeltassen die je hieronder vindt, kun je allemaal laten bedrukken met jouw logo of tekst. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met jouw logo!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Koeltassen

Op deze pagina vind je de speciaal voor jou geselecteerde koeltassen. Deze modellen zijn de meest populaire koeltassen van dit moment. De modellen zijn heel divers, dus de kans is groot dat er iets voor jou tussen zit! Koeltassen zijn natuurlijk ideaal voor op het strand of bij een picknick. Naast reguliere koeltassen zijn er ook speciale bidonkoeltasjes en andere unieke modellen. De producten op deze pagina kunnen allemaal worden bedrukt door onze drukkerij.

Verschillende modellen

In totaal zijn er ongeveer 8 verschillende modellen. We hebben hele simpele koeltassen, maar ook exclusieve varianten. Er zijn grote verschillen in grootte: van grote schoudertassen tot koeltasjes voor bidons. Hierdoor kun je verschillende kanten op en zijn de mogelijkheden eindeloos.

De modellen zijn gemaakt van diverse materialen. De meeste zijn van polyester, maar er is bijvoorbeeld ook een non-woven koeltas. De tassen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste past bij jouw opdruk!

Koeltassen bedrukken

Wil je de koeltassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze koeltassen en zorgt ervoor dat je producten met een mooie opdruk bij jou aankomen. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij koeltassen is de transferdruk (voor meerdere kleuren) of de zeefdruk (voor één kleur). De bedrukte koeltassen worden binnen 7 tot 14 werkdagen bij je bezorgd. Als je de tassen zonder bedrukking wilt, kun je ze binnen 5 werkdagen verwachten.

Je kunt je opdruk zelf uploaden of naar ons mailen. Wij maken vervolgens een drukproef en sturen die naar je toe. Als je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de koeltassen worden bedrukt.