• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Koeltassen bedrukken
Koeltassen bedrukken

Koeltassen bedrukken?

Op deze pagina vindt u de speciaal voor u geselecteerde koeltassen. Deze modellen zijn de meest populaire koeltassen van dit moment. De modellen zijn heel divers en de kans is dus groot dat hier iets voor u tussen zit! Koeltassen zijn natuurlijk ideaal voor op het strand, of voor de picknick. De koeltassen die u hieronder vindt kunt u allemaal laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Koeltassen

Op deze pagina vindt u de speciaal voor u geselecteerde koeltassen. Deze modellen zijn de meest populaire koeltassen van dit moment. De modellen zijn heel divers en de kans is dus groot dat hier iets voor u tussen zit! Koeltassen zijn natuurlijk ideaal voor op het strand, of voor de picknick. Naast reguliere koeltassen zijn er ook speciale bidon koeltasjes en andere speciale modellen. De producten op deze pagina kunnen stuk voor stuk worden bedrukt door onze drukkerij.


Verschillende modellen

In totaal zijn er ongeveer 8 verschillende modellen. Hier zitten hele simpele koeltassen bij, maar ook exclusieve varianten. Ook zitten er grote verschillen in grootte. Zo hebben we bijvoorbeeld grote schoudertassen, maar ook koeltasjes voor bidons. Zo kunt u verschillende kanten op en zijn de mogelijkheden oneindig.

De verschillende modellen zijn gemaakt van diverse materialen. De meeste zijn gemaakt van polyester, maar er is ook bijvoorbeeld een Non-woven koeltas. De tassen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat u de kleur kunt kiezen die u zoekt! Tevens is dit handig voor het contrast met de gewenste opdruk. 


Koeltassen bedrukken

Wil u de koeltassen bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze koeltassen en zorgt ervoor dat uw producten met een mooie opdruk bij u binnenkomt. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij koeltassen is de transferdruk (meerdere kleuren) of de zeefdruk (één kleur). De bedrukte koeltassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de tassen zonder bedrukking wil hebben, kunt u de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons mailen. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef zorgen wij er voor dat het bedrukt wordt.