• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schoudertassen bedrukken
Schoudertassen bedrukken

Schoudertassen bedrukken?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende schoudertassen. Schoudertassen zijn erg handig en is een vaak voorkomende model. Door de tas over uw schouder te dragen heeft u beide handen vrij. Daarnaast is het ook handig om grote dingen mee te nemen, zoals een laptop of boeken. Schoudertassen zijn over het algemeen luxe relatiegeschenken en kunnen van meerwaarde zijn voor uw bedrijf, instelling of vereniging.  Bent u benieuwd hoe uw logo op de schoudertas staat? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Schoudertassen

Op deze pagina vindt u alle schoudertassen die op dit moment erg populair zijn. Schoudertassen zijn erg handig en is een vaak voorkomende model. Door de tas over uw schouder te dragen heeft u beide handen vrij. Daarnaast is het ook handig om grote dingen mee te nemen, zoals een laptop of boeken. Schoudertassen zijn over het algemeen luxe relatiegeschenken en kunnen van meerwaarde zijn voor uw bedrijf, instelling of vereniging. Ook uw collega’s kunnen schoudertassen waarschijnlijk gebruiken. 


Verschillende modellen

De schoudertassen hebben allemaal een zelfde modelsoort (schoudertas), maar toch zijn er verschillen. De volgende modellen behoren tot onze collectie:
•    Congrestas
•    Postbodetas
•    Conferentietas
•    Laptoptas
Deze tassen hebben ieder een eigen functie. Een laptoptas is bijvoorbeeld geschikt voor een laptop en wordt vaak gedragen door studenten of zakenmensen. Een conferentietas heeft een iets professionelere uitstraling. Dit betekent niet dat deze tas duurder is. Integendeel zelfs. De congrestas is beschikbaar in vier kleuren: rood, blauw, zwart en grijs.


Schoudertassen bedrukken

Wil u de schoudertassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat ze met een mooie opdruk bij u binnenkomen. Onze schoudertassen zijn niet allemaal van hetzelfde materiaal gemaakt. Dit betekent dat de druktechniek per tas verschilt. Het is wel zeker dat de opdruk perfect op de tas geplaatst wordt en lang mee gaat. Voor de meeste tassen wordt de transferdruk methode gebruikt. De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de tassen zonder bedrukking wil hebben, kunt u de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons opsturen via mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef, gaan wij er voor zorgen dat de schoudertassen bedrukt worden en worden verstuurd naar uw adres.