• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schoudertassen bedrukken
Schoudertassen bedrukken

Schoudertassen bedrukken?

Hieronder vind je een groot aanbod aan verschillende schoudertassen. Schoudertassen zijn erg handig en komen veel voor. Door de tas over je schouder te dragen, heb je beide handen vrij. Daarnaast zijn ze handig om grotere items zoals laptops of boeken mee te nemen. Schoudertassen zijn over het algemeen luxe relatiegeschenken en kunnen van meerwaarde zijn voor jouw bedrijf, instelling of vereniging. Benieuwd hoe jouw logo op de schoudertas staat? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met jouw logo!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Schoudertassen

Op deze pagina vind je alle schoudertassen die op dit moment erg populair zijn. Schoudertassen zijn erg handig en komen veel voor. Door de tas over je schouder te dragen, heb je beide handen vrij. Daarnaast zijn ze handig om grotere items zoals laptops of boeken mee te nemen. Schoudertassen zijn over het algemeen luxe relatiegeschenken en kunnen van meerwaarde zijn voor jouw bedrijf, instelling of vereniging. Ook jouw collega’s kunnen schoudertassen waarschijnlijk goed gebruiken.

Verschillende modellen

De schoudertassen hebben allemaal een vergelijkbaar model (schoudertas), maar er zijn toch verschillen. Onze collectie bevat de volgende modellen:

  • Congrestas
  • Postbodetas
  • Conferentietas
  • Laptoptas

Deze tassen hebben ieder een eigen functie. Een laptoptas is bijvoorbeeld geschikt voor een laptop en wordt vaak gedragen door studenten of zakenmensen. Een conferentietas heeft een professionelere uitstraling, wat niet betekent dat deze tas duurder is. Integendeel zelfs. De congrestas is beschikbaar in vier kleuren: rood, blauw, zwart en grijs.

Schoudertassen bedrukken

Wil je de schoudertassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat ze met een mooie opdruk bij jou binnenkomen. Onze schoudertassen zijn niet allemaal van hetzelfde materiaal gemaakt, wat betekent dat de druktechniek per tas verschilt. Het is zeker dat de opdruk perfect op de tas geplaatst wordt en lang meegaat. Voor de meeste tassen wordt de transferdruk-methode gebruikt. De bedrukte tassen worden binnen 7 tot 14 werkdagen bij jou bezorgd. Als je de tassen zonder bedrukking wilt hebben, kun je ze binnen 5 werkdagen verwachten.

Je opdruk kun je zelf uploaden of naar ons mailen. Wij maken vervolgens een drukproef en sturen die naar jou toe. Als je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de schoudertassen bedrukt worden en naar jouw adres verstuurd worden.