• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Boodschappentassen bedrukken
Boodschappentassen bedrukken

Boodschappentassen bedrukken?

Op deze pagina vindt u de boodschappentassen die wij speciaal voor u hebben geselecteerd. Dit zijn simpele tassen, maar van goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook scherp geprijsd en in veel kleuren beschikbaar. Alle tassen op deze pagina kunnen worden bedrukt door onze drukkerij. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Boodschappentassen

Op deze pagina vindt u de boodschappentassen die wij speciaal voor u hebben geselecteerd. Dit zijn simpele tassen, maar van goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook scherp geprijsd en in veel kleuren beschikbaar. Alle tassen op deze pagina kunnen worden bedrukt door onze drukkerij. Boodschappentassen zijn één van de populairste tassen in ons assortiment en worden vaak gebruikt om de dagelijkse boodschappen te doen. Goed voor de naamsbekendheid dus. Ook de ontvanger heeft er baat bij, omdat de tas langdurig meegaat en veel gewicht aan kan.

Waarom boodschappentassen?

De meeste Nederlanders doen dagelijks hun boodschappen bij de dichtstbijzijnde supermarkt. Een stevige tas waar de boodschappen in kunnen komt dan zeker van pas. Dit is de reden dat veel bedrijven deze tassen weggeven aan hun klanten. Door een mooie bedrukking te plaatsen op de tas, komt uw bedrijf, vereniging of stichting goed naar voren.

 

Verschillende modellen

Er zijn verschillende modellen. De meeste lijken op elkaar, maar er zijn ook een aantal aparte modellen in deze categorie. Sommige hebben lange hengels en sommige hebben korte hengsels. Ook de materialen kunnen verschillen. Jute, katoen, non woven, etc. Zoals u al merkt is ons aanbod erg divers, maar toch wel beperkt gehouden. Dit hebben wij gedaan om uw keuze niet te lastig te maken. Als we 100 verschillende modellen zouden hebben, zou u niet weten waar u zou moeten kijken. Door dit aanbod hebben we een perfecte balans gevonden tussen een volledig aanbod en een makkelijke keuze.


Boodschappentassen bedrukken

Wil u de laten tassen bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat uw producten met een mooie opdruk bij u binnenkomt. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij boodschappentassen is de transferdruk (meerdere kleuren) of de zeefdruk (één kleur). De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de tassen zonder bedrukking wil hebben, kunt u de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons mailen. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef zorgen wij er voor dat de producten bedrukt worden.