• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Boodschappentassen bedrukken
Boodschappentassen bedrukken

Boodschappentassen bedrukken?

Op deze pagina vind je boodschappentassen die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Dit zijn simpele tassen, maar van goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze scherp geprijsd en in veel kleuren beschikbaar. Alle tassen op deze pagina kunnen worden bedrukt door onze drukkerij. Stuur je logo op en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en je voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons je wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Boodschappentassen

Op deze pagina vind je boodschappentassen die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Dit zijn simpele tassen, maar van goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze scherp geprijsd en in veel kleuren beschikbaar. Alle tassen op deze pagina kunnen worden bedrukt door onze drukkerij. Boodschappentassen zijn één van de populairste tassen in ons assortiment en worden vaak gebruikt om de dagelijkse boodschappen te doen. Goed voor de naamsbekendheid dus. Ook de ontvanger heeft er baat bij, omdat de tas langdurig meegaat en veel gewicht kan dragen.

Waarom boodschappentassen?

De meeste Nederlanders doen dagelijks hun boodschappen bij de dichtstbijzijnde supermarkt. Een stevige tas waar de boodschappen in kunnen, komt dan zeker van pas. Dit is de reden dat veel bedrijven deze tassen weggeven aan hun klanten. Door een mooie bedrukking op de tas te plaatsen, komt jouw bedrijf, vereniging of stichting goed naar voren.

Verschillende modellen

Er zijn verschillende modellen. De meeste lijken op elkaar, maar er zijn ook een aantal aparte modellen in deze categorie. Sommige hebben lange hengsels en sommige hebben korte hengsels. Ook de materialen kunnen verschillen: jute, katoen, non-woven, etc. Zoals je al merkt, is ons aanbod erg divers maar toch wel beperkt gehouden. Dit hebben we gedaan om je keuze niet te lastig te maken. Als we 100 verschillende modellen zouden hebben, zou je niet weten waar je zou moeten kijken. Door dit aanbod hebben we een perfecte balans gevonden tussen een volledig aanbod en een makkelijke keuze.

Boodschappentassen bedrukken

Wil je de tassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat je producten met een mooie opdruk bij je binnenkomen. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij boodschappentassen is de transferdruk (meerdere kleuren) of de zeefdruk (één kleur). De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij je bezorgd. Als je de tassen zonder bedrukking wil hebben, kun je de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.

Je opdruk kun je zelf uploaden of naar ons mailen. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar je opsturen. Als je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de producten bedrukt worden.