• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Business tassen bedrukken
Business tassen bedrukken

Business tassen bedrukken?

Hieronder vindt u ons aanbod aan zakelijke tassen. De zakelijke tassen zijn ideaal voor de zakelijke relaties. Onze tassen zijn zeer scherp geprijsd, zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een professionele uitstraling. De zakelijke tassen kunnen worden bedrukt met uw logo of een andere opdruk. U bepaalt dit helemaal zelf. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Zakelijke tassen

De zakelijke tassen zijn ideaal voor de zakelijke relaties. Onze tassen zijn zeer scherp geprijsd, zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een professionele uitstraling. De zakelijke tassen kunnen worden bedrukt met uw logo of een andere opdruk. U bepaalt dit helemaal zelf. Hieronder vindt u meer informatie over deze collectie.

Waarom laptoptassen?

Zakelijke tassen zijn luxe relatiegeschenken die vaak voor zakelijke relaties worden gekocht. Ook kunt u natuurlijk uw collega’s verwennen met een nieuwe tas. Voor uw salesmanagers kan dit bijvoorbeeld natuurlijk heel handig zijn. De trend van flexwerken is iets wat het geven van een zakelijke tas stimuleert. Deze tassen zitten in een duurder prijssegment, maar wel veel meer effect dan bijvoorbeeld pennen. Vooral de trolleys zijn erg luxe en zal veel waardering creëren bij de ontvanger.


Verschillende modellen

We hebben verschillende soorten zakelijke tassen: trolleys, schoudertassen en rugzakken. De kans is groot dat hier iets tussen zit wat u zoekt. De meeste zakelijke tassen zijn gemaakt van polyester en zijn ondanks de lage prijzen van hoge kwaliteit.


Laptoptassen bedrukken

Wil u de tassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat uw producten met een mooie opdruk bij u binnenkomt. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij zakelijke tassen is de transferdruk (meerdere kleuren) of de zeefdruk (één kleur). Tevens kan er gebruik gemaakt worden van doming. De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de tassen zonder bedrukking wil hebben, kunt u de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons mailen. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef zorgen wij er voor dat de producten bedrukt worden.