• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Business tassen bedrukken
Business tassen bedrukken

Business tassen bedrukken?

Hieronder vind je ons aanbod aan zakelijke tassen. De zakelijke tassen zijn ideaal voor jouw zakelijke relaties. Onze tassen zijn zeer scherp geprijsd, van goede kwaliteit en zorgen voor een professionele uitstraling. De zakelijke tassen kunnen worden bedrukt met jouw logo of een andere opdruk. Jij bepaalt dit helemaal zelf. Wil je van tevoren zien hoe je logo erop komt? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Zakelijke tassen

De zakelijke tassen zijn ideaal voor jouw zakelijke relaties. Onze tassen zijn zeer scherp geprijsd, van goede kwaliteit en zorgen voor een professionele uitstraling. De zakelijke tassen kunnen worden bedrukt met jouw logo of een andere opdruk. Jij bepaalt dit helemaal zelf. Hieronder vind je meer informatie over deze collectie.

Waarom zakelijke tassen?

Zakelijke tassen zijn luxe relatiegeschenken die vaak voor zakelijke relaties worden gekocht. Je kunt natuurlijk ook je collega’s verwennen met een nieuwe tas. Voor je salesmanagers kan dit bijvoorbeeld heel handig zijn. De trend van flexwerken stimuleert het geven van een zakelijke tas. Deze tassen zitten in een duurder prijssegment, maar hebben veel meer effect dan bijvoorbeeld pennen. Vooral de trolleys zijn erg luxe en zullen veel waardering creëren bij de ontvanger.

Verschillende modellen

We hebben verschillende soorten zakelijke tassen: trolleys, schoudertassen en rugzakken. De kans is groot dat hier iets tussen zit wat je zoekt. De meeste zakelijke tassen zijn gemaakt van polyester en zijn ondanks de lage prijzen van hoge kwaliteit.

Zakelijke tassen bedrukken

Wil je de tassen laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze tassen en zorgt ervoor dat jouw producten met een mooie opdruk bij je binnenkomen. De druktechniek die vooral wordt gebruikt bij zakelijke tassen is de transferdruk (meerdere kleuren) of de zeefdruk (één kleur). Tevens kan er gebruik worden gemaakt van doming. De bedrukte tassen worden tussen 7 en 14 werkdagen bij je bezorgd. Als je de tassen zonder bedrukking wil hebben, kun je de tassen binnen 5 werkdagen verwachten.

Je opdruk kun je zelf uploaden of naar ons mailen. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar je opsturen. Als je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de producten bedrukt worden.