SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Sporttas bedrukken, voor de echte sporters!

 Deze sporttas is het topproduct van tassenman.nl! Deze sporttas wordt vaak gekocht en is vooral populair onder sportscholen. Het is een ideale tas en makkelijk mee te nemen. Voor het sporten is de tas erg handig, omdat er van alles inpast. De tas heeft veel ruimte voor een bedrukking, wat dit een perfecte promotietas maakt. Een grote tas, betekent een groot logo, wat resulteert in een perfecte zichtbaarheid van uw logo. 


Kenmerken van deze sporttas

De sporttas is gemaakt van polyester en is inclusief laminatie. De tas is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en van goede kwaliteit. Daarnaast is ook de minimale afname erg laag en ook de prijs is zeer betaalbaar. De kleuren waarin de sporttas beschikbaar is, zijn: wit, zwart, groen, blauw, rood en geel. De tas is voorzien van een extra voorvak, een verstelbare draagband en heeft ronde zijvlakken. 
Het kiezen van een goede kleur is belangrijk. Het is belangrijk dat de kleur past bij uw logo. Ook het contrast is van belang. Hoe beter het contrast zichtbaar is, hoe beter het logo opvalt. Als deze tas niet in de juiste kleur beschikbaar is, kunt u met de filter zoeken naar een bepaalde kleur. Op deze manier vindt u dan alle tassen in die desbetreffende kleur.
Tassen bedrukkenSporttassen bedrukken
 

Sporttas bedrukken

De sporttas is door tassenman te bedrukken. Door simpel een logo toe te voegen, kunnen wij vervolgens een digitaal drukproef opstellen met de grootte en plaats van uw logo (of ander bestand) op het product. Zodra u een akkoord geeft op deze drukproef, kunnen wij beginnen met het bedrukken van de sporttassen. Binnen 7 tot 14 werkdagen kunt u de bedrukte producten in huis verwachten. Als u er voor kiest om de tassen zonder bedrukking te bestellen is de levertijd 2 tot 5 werkdagen. 
Als u te maken heeft met een strakke, snelle deadline kunt u het beste contact met ons opnemen. De kans is groot dat wij iets voor u kunnen betekenen. 
 
21-09-2015 door