Een sixpack koeltas bedrukken, klein maar fijn.

 In de zomer is de verkoeling een fijn gegeven. Het is een feit dat de zomer altijd een zeer warm seizoen is en daar kunt u als bedrijf natuurlijk weinig aan veranderen. Waar u echter wel voor kunt zorgen is de verkoeling tijdens de zomer. Dit kan op verschillende manieren, namelijk middels het meegeven van een waterfles, het weggeven van waterijsjes of het weggeven van bedrukte koeltassen. Koeltassen kunt u voor verschillende marketingactiviteiten bedrukken. Hier zullen wij later op terugkomen.


Specificaties sixpack koeltas

Er zijn vele verschillende koeltassen die u kunt laten bedrukken. Van deze koeltassen lopen de sixpack koeltassen toch het hardst. Hieronder vindt u de specificaties van de non-woven sixpack koeltas van impression:
  • Afmetingen (l x b x h): 20,0 x 12,5 x 13,0 cm
  • Materiaal: aluminium folie / Non-woven 80g/m2
  • Gewicht: 36 gram
  • Kleuren: wit, geel, oranje, rood, lichtblauw, kobaltblauw
  • Bedrukkingstechniek: transferdruk max 100mm2, zeefdruk
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 80 x 120 mm

Sixpack koeltas bedrukken

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

Sixpack koeltassen bedrukken

Een sixpack koeltas laten bedrukken, waarom? 

Een bedrukte sixpack koeltas kunt u op verschillende manieren gebruiken voor uw marketingactiviteiten. Een aantal voorbeelden: 
U kunt ervoor kiezen om een bedrukte sixpack koeltas te combineren met uw al lopende acties in een supermarkt. Een voorbeeld hiervan is Grolsch in de zomer van 2014. Hier kregen klanten bij aankoop van 2 sixpacks bier een gratis koeltas. Deze actie verliep heel goed en de sixpacks die geheel in de Grolsch stijl waren bedrukt gingen als warme broodjes over de toonbank. Vele mensen zag je lopen met de Grolsch koeltassen op het strand en dit zorgde voor extra reclame. 
Een ander voorbeeld is om de koeltassen mee te geven aan bezoekers van het strand met erin een zestal blikjes verfrissing. Dit prikkelt de zintuigen van de bezoekers omdat u dan zorgt voor verfrissing op een warme dag en daardoor zal uw merk positief worden beoordeeld dankzij de koeltassen. Ook zullen de koeltassen vaker gebruikt worden waardoor u voor de lange termijn zorgt voor reclame.
Gele koeltas bedrukken

Interesse? 

Heeft u interesse gekregen in het bedrukken van de sixpack koeltas? Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen: 
  • Chat: De zopimchat op onze website(tassenman.nl)
  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
 

 

24-05-2016 door