Hoe u schoudertassen kunt laten bedrukken bij Tassenman

Schoudertassen zijn al menig jaartal een interessant relatiegeschenk voor bedrijven. Het fijne van een schoudertas is ook dat deze het hele jaar door bedrukt kan worden en niet seizoensgerelateerd is. Al is er in de maand augustus altijd wel een kleine piek in de vraag naar bedrukte schoudertassen. Dit komt doordat een schoudertas ook een fantastisch promotieartikel is als u deze bedrukt met uw schoollogo. Van de basisschool tot aan het hoge onderwijs, elke schoolinstituut laat een tas bedrukken met haar eigen logo.

 

Waarvoor kunt u een schoudertas laten bedrukken

Een schoudertas is een relatiegeschenk die op twee verschillende manieren gebruikt kan worden. Allereerst is er het promotionele doeleind, denk dan vooral aan het meegeven van bedrukte schoudertassen aan uw nieuwe scholieren of aan bezoekers op de beurs. Dit betekent dat u de bedrukte schoudertas meegeeft aan de relaties puur om uw naamsbekendheid te vergroten. Het fijne van een schoudertas is dat deze nuttig is en een lange levensduur heeft. Uw logo kan ook op een groot oppervlak bedrukt worden waardoor uw merk goed maar subtiel aanwezig kan zijn op de schoudertas.
Een andere manier is als geschenk aan uw personeel uw bedrijf uniform en professioneel te presenteren. Kijk maar eens rond bij de grote bedrijven. Hier is werkelijk alles, van muismat tot aan de koffiemokken, in de bedrijfskleuren ingekocht en bedrukt. Dit helpt in het vormen van een eenheid binnen uw bedrijf en men associeert op straat sneller uw bedrijf op een positieve manier omdat uw personeel dagelijks met uw merk rondloopt. 
schoudertas bedrukken

Hoe worden schoudertassen bedrukt?

De manier waarop de schoudertassen worden bedrukt verschilt van de schoudertas die u wilt laten bedrukken. De meest voorkomende druktechnieken bij een schoudertas zijn: 
  • Transferdruk
  • Zeefdruk

Transferdruk op de schoudertas

Transferdruk wordt meestal gebruikt bij full colour bedrukkingen op de tas. Het voordeel van transferdruk is dat er zeer gedetailleerd bedrukt kan worden met deze bedrukkingstechniek op de tassen. Ook kunt u op zeer ongebruikelijke plekken bedrukken met behulp van transferdruk. U zult met transferdruk echter wel hoger in de kosten uitkomen dan met zeefdruk. 
rode schoudertas bedrukken

Zeefdruk op de schoudertas

Zeefdruk is de goedkoopste manier om een schoudertas te bedrukken. Zeefdruk werkt ideaal op nylon producten zoals tassen. De bedrukking wordt per kleur op de tas aangebracht en kan hierdoor ook gedetailleerd bedrukt worden. Zeker bij het gebruik van weinig opdrukkleuren adviseren wij u om te kiezen voor zeefdruk. 
schoudertassen bedrukken

Interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt in het bedrukken van schoudertassen? Ga dan op zoek naar de schoudertas die het best bij uw bedrijf pas en neem contact met ons op via de volgende kanalen. 
  • Chat: Zopimchat op onze website (tassenman.nl)
  • Mal: sales@zintuig.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
 
01-08-2016 door