SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Katoenen tassen bedrukken bij tassenman.nl

 Als u op zoek bent naar de ideale reclamedragers dan heeft u zeker al overwogen om een tas te laten bedrukken. Bij tassenman weten we dat de tas goed promotiemateriaal is. Bij tassenman merken we dat er twee zeer goedlopende productcategorieën zijn. Deze zijn: 

In dit bericht gaan we u nader informeren over het bedrukken van een katoenen tas. De katoenen tas is namelijk onze best verkochte productcategorie en wij snappen wel waarom. Een bedrukte katoenen tas is een ideale reclamedrager en wordt goed geassocieerd met betrekking tot het ecologische aspect.
 

Ons assortiment bedrukte katoenen tassen

Katoenen tassen bedrukken

Als u ervoor kiest om katoenen tassen te laten bedrukken dan bent u bij tassenman.nl zekeraan het juiste adres. Wij geven u een aantal keuzes wat betreft de soort katoenen tas die u kunt laten bedrukken. U moet hierbij denken aan: 
Katoenen plunjetas
Katoenen draagtas 
Katoenen schoudertas 
Katoenen strandtas 
Al deze katoenen tassen kunt u op geheel eigen wijzen en tegen een lage prijs bedrukken. 
 

Uw katoenen tas bedrukken 

Als u de katoenen tas heeft uitgekozen die het beste bij uw bedrijf kunt u ervoor kiezen om uw katoenen tas te bedrukken of de katoenen tas onbedrukt te laten. Wanneer u ervoor kiest om de katoenen tassen onbedrukt te laten bent u goedkoper uit en zal de levering van deze onbedrukte katoenen tassen sneller verlopen. Wanneer u ervoor kiest om de katoenen tassen te laten bedrukken kunt u kiezen uit de volgende bedrukkingstechnieken: 
Zeefdruk 
Transferdruk
Hierbij raden wij u aan om te kiezen voor zeefdruk omdat deze druktechniek het beste om de katoenen tas komt te staan. Wanneer u uw druktechniek heeft gekozen zal tassenman.nl u een sample sturen van de bedrukte katoenen tas en wij gaan pas de katoenen tassen bedrukken als u helemaal tevreden bent met het resultaat. U kunt na uw goedkeuring zullen uw bedrukte katoenen tassen ongeveer na 10-15 werkdagen bij het door u aangegeven adres aankomen.
tassen bedrukken
 
24-09-2015 door