SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Katoenen draagtas ecru bedrukken met tassenman

 De wereld wordt alsmaar een stukje minder groen al wordt de gedachtegang van de meeste wereldbewoners wel een stukje groener. In Nederland zijn we al jarenlang bezig met het “vergroenen” van onze gedachtegang, en het lukt al aardig. Als voorloper in de productie van duurzame energie zijn wij Nederlanders als vrij aardig op weg. Het kan echter nog veel beter. Er wordt namelijk nog weinig aandacht besteed aan het gebruik en dumpen van plastic. De overheid heeft hier ook haar zinnen op gezet door middel van een verbod op het gratis weggeven van plastic boodschappentassen. Als bedrijf kunt u ook meehelpen op een heel makkelijke manier, namelijk met het bedrukken van een katoenen ecru draagtas.


Specificatie katoenen ecru draagtas

Buiten de katoenen ecru draagtas zijn er nog veel meer katoenen tassen in het assortiment van tassenman. Hieronder vindt u alleen de specificaties van de katoenen ecru draagtas:
  • Kleuren: ecru
  • Afmetingen artikel: 39 x 41 cm 
  • Opdrukmethodes: Zeefdruk vlak
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 290 x 290 mm
  • Lengte hengsel: 25 x 700 mm
  • Gewicht: 140 gr/m2
  • Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
  • Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen spoed in overleg.

katoenen tas bedrukt

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

bedrukte katoenen tas
 

Het bedrukken van een katoenen tas

Een katoenen tas kent vele mogelijkheden. De katoenen draagtas kunt u bijvoorbeeld bedrukken en meegeven aan de consumenten die bij uw winkel boodschappen komen doen. Een voorbeeld van een winkel die hier al in heeft geïnvesteerd is de Albert Heijn. U kunt bij de Albert Heijn al een milieuvriendelijk tas bestellen en kopen en deze worden zowel online als offline verkocht. Hiermee is de Albert Heijn een voorloper in de detailhandel want nog geen enkele supermarkt verkoopt de katoenen tassen bedrukt. Gaat u dus vernieuwen? Probeer dan ook eens de katoenen tas. 
katoenen tassen bedrukken

Interesse? 

Heeft u interesse gekregen in het bedrukken van de katoenen ecru draagtas? Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen: 
Chat: De zopimchat op onze website(tassenman.nl)
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: +31(0)35-6956000
 
25-05-2016 door