De top 5 leukste promotietassen van 2021

Graag een tas als relatiegeschenk of ter promotie uitdelen aan potentiële klanten? We hebben de top vijf leukste promotietassen van 2021 in kaart gebracht. Deze promotietassen hebben we gerangschikt uit het grote assortiment promotietassen van groothandel relatiegeschenken Attentie.nl. Benieuwd geworden naar de top vijf? Bekijk hieronder de top vijf.

 

#5 Tas Turkal

Dé ideale promotietas vanwege de prijs en kleurmogelijkheden. De tas is namelijk al vanaf €0,70,- verkrijgbaar en is mogelijk om te bedrukken met leuke teksten of logo’s. Met veertien verschillende kleuren is er altijd wel een passende kleur voor je bedrijf, organisatie of andere instantie.

 

#4 Olympic heuptas

Een hele populaire heuptas die vanwege de goedkope prijs zeer geliefd is bij veel bedrijven. De heuptas is namelijk helemaal terug van weggeweest. Ook jongeren hebben de heuptas omarmt als vervanging van de tas en portemonnee. Speel dus in op de trend en overweeg op een heuptas te bedrukken bij Attentie.nl. Met persoonlijke hulp bent u verzekerd van een kwalitatieve bedrukking.

 

#3 Smart toilettas

Het ideale cadeau om te krijgen: de smart toilettas. Deze toilettas is uitermate geschikt voor relatiegeschenken of promotiemateriaal. Met een ludieke tekst of logo promoot je het bedrijf in vele landen of Nederlandse campings. De toilettas heeft een ophanghaak, diverse rits vakken, elastische verdeler, gevoerde binnenzijde en handgreep. Een multifunctionele toilettas.

 

#2 Boomerang  duffeltas

Wil je graag dat het personeel een fitte levensstijl naleeft of een bedrijf in de sportbranche? Ga een sporttas bedrukken met je eigen logo of tekst. Met de goedkope vanaf prijzen is er de financiële ruimte om een sporttas te bedrukken. Wanneer iemand in de sportkleedkamers loopt met een te gek ontwerp sporttas zal er vast en zeker over gepraat worden. Tevens motiveer je iemand om te sporten.

 

#1 RetroSport

Dé trend van 2021 op gebied van tassen. De retro sporttas van leer. Deze gymtas bedrukken met je eigen logo of tekst is tevens mogelijk bij de webshop Attentie.nl. Mede door de goedkope vanaf prijs is het geschikt om als relatiegeschenk of promotiemateriaal door te geven. Met de vele kleuren is er altijd een passende kleur.

24-02-2021 door