SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Bedrukte tassen – een goede samenwerking

Een trend deze dagen is dat niet iedereen alles weet. U kunt heel goed bezig zijn met bedrukte promotiegeschenken en marketing. Maar om uw klanten gelukkig te houden moet u misschien wel uw productlijn aanpassen. De makkelijkste manier om dit te doen is door samen te werken met een specialist, zoals een leverancier van bedrukte tassen. 

Samenwerken met een leverancier van bedrukte tassen voor een nieuwe inkomstenstroom
 
Drukkerijen van promotieartikelen werken steeds vaker samen met leveranciers van bedrukte tassen. Dit omdat deze leveranciers voor een nieuwe inkomsten stroom kunnen zorgen. De klanten houden ervan als zij iets nieuws/anders kunnen krijgen bij hun favoriete drukkerij, en Iedereen wilt hun klanten gelukkig houden. 
 
Kies een leverancier – het gaat om de ervaring
Als u een partner wilt kiezen moet u op zoek gaan naar een partner die ervaring heeft met bedrukte tassen. Kies een partner waar u goed mee kunt werken. Vraag om samples en weet zeker dat hij waar kan maken wat hij zegt. Het beste aan een samenwerking is dat u ervaring binnenhaalt over een product waar u niet heel bekend mee bent. Als marketeer kunt u met hun gaan zitten en tot de beste promotie tassen komen. 
 
Wees niet bang als u partner eerlijk is
Een ontwerp van een tas op papier maken is niet lastig. Soms worden er tassen getekend die niet kosten effectief zijn. Uw nieuwe partner kan u hierin helpen door eerlijk advies te geven of een tas wel haalbaar is qua kosten en welke aanpassingen de kosten zullen verminderen. Wees niet bang als uw partner eerlijk zegt dat iets niet mogelijk is. 
 
Het belang van diversiteit
U wilt niet samenwerken met een leverancier die slechts één tas in zijn assortiment heeft. U wilt een partner die een assortiment aan tassen heeft van verschillende vormen en materialen. 
 
Wacht niet tot u klanten vragen
Veel marketeers maken deze fout, ze wachten tot hun klanten zegen “ik ben op zoek naar een tas” en gaan dan pas op zoek naar een leverancier van bedrukte tassen. Als u dit al in een eerder stadion doet kunt u uw bedrijf eerder laten groeien. 
 
Elk bedrijf is op zoek naar een manier om meer inkomsten te generen. Partnerschappen zijn de perfecte manier om dit te bereiken. Als u bij uw klanten aankomt met een nieuw assortiment producten die zij nodig hebben maakt u een onvergetelijke indruk. 
 
27-02-2017